Reviews Speelgoed Reviews

Sinterklaas Top 5 Jongens

Spread the love
 
Leestijd: 4 minuten

Een leuk en origineel cadeautje zoeken voor Sinterklaas is ieder jaar weer lastig. Hoeveel geld geef je uit en wat moet je kopen voor een jongen of voor een meisje? Om de keuze iets makkelijker te maken hebben wij ieder jaar een lijstje met de Sinterklaas kado Tips gebaseerd op de meest populaire Sinterklaas cadeautjes.

Om een goed overzicht te geven hebben we we twee lijstjes gemaakt. Een Top 5 met Sinterklaas cadeautjes voor jongens (zie hieronder) en een Top 5 met Sinterklaas cadeautjes voor meisjes. De onderstaande lijstjes worden bijgewerkt naar mate de Sinterklaas nadert zodat u steeds een goed en actueel overzicht heeft van de leukste Sinterklaas cadeautjes voor 2017.


NERF Nitro LongShot

€20,99

-27%

01

NERF N-Strike Elite Disruptor

€13,95

-32%

02

SWAT Zaklamp HL-110

€24,95

-37%

03

Disney Cars 3 Racebaan

€24,95

-18%

04

Mega Kraan (120cm)

€24,99

-34%

05

Auto Max Verstappen Red Bull

€7,95

-34%

06

Jurassic World Attack Pack Velociraptor 

€7,99

-25%

07

Rubik's Cube Breinbreker

€12,95

-18%

08

L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps bal - 4.1

€14,99

-25%

09

Spider-Man Speelfiguur Titan Hero 30 cm

€14,99

-25%

10

Sinterklaas Top 5 Jongens

De vijf populairste Sinterklaas cadeautjes van 2017 zijn:

Populair kado Sinterklaas Jongens1) De Monsuno Robotwars Box is een populair Sinterklaas kado voor jongens tussen de 4 en 14 jaar en staat ook hoog genoteerd bij Bol.com op de website. De populariteit van deze box zit hem in het feit dat je maar 5 afzonderlijke artikelen krijgt waaronder twee echte Robot-Tollen die geleverd worden inclusief batterijen. Hierdoor heb je dus in 1x al 5 zeer leuke Sinterklaas kadootjes! Ook zit er in deze actie-box een echte Battle Arena in waar de “gevechten” tussen de Robot Tollen in gehouden kunnen worden. Met dit pakket heb je dus in 1x maar liefst 5 populaire sinterklaas kadootjes. Je kunt hem hier bestellen voor 25 euro en je betaald hier ook geen verzendkosten.


Top 10 Sinterklaas 20172) FIFA 18 staat op de tweede plek als populair sinterklaas cadeautje voor jongens omdat niet iedereen een spelcomputer heeft ;). Dit spel is de opvolger in de lange reeks FIFA spellen en er is door veel gamers lang op gewacht. Eindelijk is hij dan te koop en daarom zal dit spel bij veel jongens erg in de smaak vallen. In het nieuwe FIFA 18 zijn de graphics echt super realistisch. Het commentaar is van realistischere kwaliteit en dankzij de details in het spel is het bijna niet meer van echt te onderscheiden. Het spel is wel enigsinds aan de dure kant en dat is dan wel weer een klein minpuntje als je meerdere Sinterklaas cadeautjes zoekt. Het spel is o.a hier te bestellen.


Racebaan Sinterklaas Tip3) De racebaan van HotWheels geeft uren speelplezier en is in tegenstelling tot de vele uren die een kind tegenwoordig achter de computer of tablet doorbrengt een leuk kado om te geven. De baan is op diverse manieren op te zetten en is natuurlijk compatible met alle overige onderdelen zoals baanstukken en autootjes die er van HotWheels te koop zijn. Een leuke tip is dus om eventueel ook nog wat losse autootjes bij te kopen als extra Sinterklaas cadeautje. De baan is hier te koop en losse autootjes zijn hier te koop.


Robot4) Robots zijn cool en zeker voor jongens tussen de 4 en 14 jaar oud! Deze robot van het bekende merk Silverlit is helemaal vet want hij kan echte opdrachten uitvoeren! De robot kan o.a door een door jou gemaakt doolhof rijden en in dat doolhof diverse opdrachten uitvoeren. Je kunt voor de MazeBreaker (Red. Zo heet hij namelijk) een app downloaden voor zowel IOS als Android waardoor je hem op je iPhone of andere smartphone kunt gebruiken. Met deze app kun je de diverse functies die deze robot heeft gebruiken en hem besturen en dingen leren. De Silverlit MazeBreaker robot is o.a te koop bij Bol.com en je kunt hem hier bekijken.


Tip voor Sinterklaas5) Vorig jaar waren de Hatchimals het populairste kado voor Sinterklaas en Kerst maar ook dit jaar staat dit speelgoed weer hoog op de diverse lijstjes. In 2016 was dit populaire speelgoed daarom ook al erg snel uitverkocht dus voor iedereen die er dit jaar wel op tijd bij wilt zij is het aan te raden om snel te zijn voordat er dit jaar ook weer een rush komt op deze populaire eieren. Hatchimals zijn bijzondere beestjes die je eerst zelf moet uitbroeden. Hou het ei warm, aai het en schud het niet te hard! Je zal de Hatchimal geluidjes horen maken en door de gekleurde lampjes weet je wat je moet doen om het sneller uit te broeden. Je kunt ze hier kopen.


Gratis Sinterklaas Cadeautje?

Natuurlijk is Sinterklaas en Kerst inmiddels al duur genoeg en daarom kun je op deze website zo lang de voorraad strekt een GRATIS Sinterklaas cadeautje uitzoeken. Je betaalt alleen de verzendkosten en het kado zelf is gratis. Kijk zelf maar eens!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress Lightbox Plugin