eBay abonnement opzeggen moeilijk
Reviews Reviews Websites

eBay Verkoopaccount Info

Spread the love
 
Leestijd: 1 minuten

Ben je van plan een eBay winkel te openen of heb je een eBay verkoopaccount met een winkel dan zou je nog wel eens wat problemen kunnen krijgen zodra je er vanaf wilt. Het opzeggen van je diensten bij eBay is namelijk zo makkelijk nog niet!

Onlangs namen wij de proef op de som en opende een eBay winkel. So far so good, het was even zoeken maar het was ons gelukt. Na wat voorzichtig uitproberen waren wij van plan de winkel te sluiten. Dit is echter niet heel makkelijk en dat is nog zacht uitgedrukt.

Website eBay is een ondoorzichtig bos

De website van eBay is een ondoorzichtig bos waar je niet snel meer uit komt. Eenmaal verdwaald in dat bos is het bijna onmogelijk om functies te vinden. Iedere professional die naar de eBay gerelateerde websites kijkt ziet dat het een grote suikerspin is met aaneengeschakelde functies en pagina’s. Het framework waar eBay op draait is zo beperkt dat ontwikkelaars functie op functie schrijven en hyperlink na hyperlink toevoegen aan de tientallen menu’s van de website. Er zit geen enkele structuur of logica in eBay.

Gelukt om eBay Winkel te sluiten?

NEE, tot op de dag van vandaag is het sluiten ons niet gelukt. Iedere keer een andere reden waarom de winkel niet gesloten kan worden. De meest voorkomende reden is dat je na je betaling een verzoek tot sluiting moet doen. Als je dan direct betaalt krijg je weer de melding dat de betaling nog niet is verwerkt en dat je daarom de winkel niet kan sluiten… En ga zo maar door!

Wat is jouw mening over eBay?

Laat hieronder weten wat jouw ervaringen zijn met eBay! Wij zijn in ieder geval erg benieuwd en andere bezoekers waarschijnlijk ook….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress Lightbox Plugin