Reviews Smartphone Reviews

Samsung Gear S4 Horloge

Spread the love
 
Leestijd: 1 minuten

Wanneer komt de nieuwe Samsung Watch nou eens uit? Dat is de vraag die menig Android liefhebber zich de laatste weken steeds vaker begint af te vragen… De verwachting was dat Samsung haar nieuwe Samsung Gear S4 horloge snel na de release van o.a de nieuwe iPhone 8 en de iPhone X zou gaan releasen, maar helaas is dat nog niet het geval.

Nadat de Gear S4 helaas niet werd gelanceerd na de bekendmaking van de iPhone 8 was alle hoop gericht op een release op de IFA in Berlijn die onlangs plaats vondt. Helaas was dat ook niet het geval en het enige wat Samsung daar onthulde was een update op de Gear S3. Maar wanneer kunnen we dan wel iets verwachten en wat is er tot nu toe al bekend over de Samsung S4 Watch?

Wanneer komt de Gear S4?

Dat is een goede vraag! Wij verwachten dat de Samung Gear S4 voor het einde van het jaar uitkomt gezien de berichten op de website van Samsung zelf en van bekende tech-vloggers.

Zodra de S4 uitkomt zullen wij als eerste een review schrijven en een filmpje publiceren. Blijf dit bericht daarom volgen om dit niet te missen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress Lightbox Plugin