Reviews Speelgoed Reviews

Sinterklaas Top 5 Meisjes

Spread the love
 
Leestijd: 4 minuten

In ons eerdere bericht hadden we de Top 5 Sinterklaas Cadeautjes voor jongens voor je op een rijtje gezet. Ook voor de meisjes hebben wij de leukste Sinterklaas Cadeautjes voor 2017 voor je op een rijtje gezet.

Hieronder de leukste Sinterklaas Cadeautjes in een Top 5 lijstje voor meisjes tussen de 3 en 14 jaar. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt met de populairste Sinterklaas Cadeautjes van 2017.

Sinterklaas Top 5 Meisjes

1) Erg populair is deze 30-Delige Paracord knoop set voor meisjes. Met deze set heb jij genoeg koord om de meest prachtige Paracord armbanden te knopen. Deze knooptechniek komt uit het Amerikaanse leger en er staan duizenden filmpjes online met prachtige voorbeelden om hele stoere of juist hele trendy en modieuze armbanden te maken. Juist in deze “digitale wereld” is het leuk om kinderen te stimuleren om weer eens lekker creatief bezig te zijn. Je kunt de 30-Delige Set hier kopen! Wil je liever een wat exclusiever cadeautje om te geven dan kun je ook deze 50-Delige Paracord Koffer bestellen op Bol.com (bekijk hem hier).


2) Deze pluche Olaf knuffel uit de film Frozen is maar liefst 38cm. De knuffel is heerlijk zacht en zal een ieder die dit kado krijgt haar hart doen smelten! Hij praat en zegt de originele zinnen uit de film. Doordat zijn mond oplicht lijkt het net alsof hij echt tegen je praat. Zijn oplichtende ogen geven hem ook nog eens een echte gezichtsuitdrukking waardoor je een echte band met hem krijgt. Door de komst van de nieuwe Frozen film is deze Olaf een gewild cadeautje onder meisjes tussen de 4 en 8 jaar. Een vriend voor het leven! Je kunt Olaf o.a bij Bol.com bestellen. Bekijk hem hier!


3) Wederom een creatief Sinterklaas Cadeau voor meisjes wat niets te maken heeft met telefoons of ipads maar gewoon lekker speelgoed om de creativiteit van kinderen te stimuleren. Met Gel-a-Peel maak je de meest mooie sieraden. Door middel van gebruik te maken van de verschillende kleuren gel met of zonder glitters kun je prachtige patronen maken. Nadat jouw creatie is opgedroogd is het flexibel en kun je het als een soort elastiek om doen en dragen. Je kunt er armbanden mee maken maar bijvoorbeeld ook enkelbandjes of nekbanden of kettingen. Je kunt het o.a hier kopen.


4) Creatief speelgoed blijft populair dit jaar! Cut It Out is een waanzinnig nieuw innovatief en creatief product waarmee je op magische wijze kunt kleuren, snijden en creëren. Zie hoe tekeningen op magische wijze uit de pagina worden getild en onbegrensde mogelijkheden ontstaan. Bij de verschillende sets worden toebehoren geleverd zoals een snijmat, projectbladen, Cut It Out stiften, lijmstift, instructies en een magisch ‘mes’ in veilige klem. Veiliger dan een schaar, en werkt alleen op papier. Je kunt hier eens kijken wat er allemaal te koop is van dit leuke creatieve speelgoed! Bekijk het hier!

Tip voor Sinterklaas5) Net als in de Top 5 van de jongens staat de Hatchimal natuurlijk ook in het lijstje van de meisjes! Vorig jaar waren de Hatchimals het populairste kado voor Sinterklaas en Kerst maar ook dit jaar staat dit speelgoed weer hoog op de diverse lijstjes. In 2016 was dit populaire speelgoed daarom ook al erg snel uitverkocht dus voor iedereen die er dit jaar wel op tijd bij wilt zij is het aan te raden om snel te zijn voordat er dit jaar ook weer een rush komt op deze populaire eieren. Hatchimals zijn bijzondere beestjes die je eerst zelf moet uitbroeden. Hou het ei warm, aai het en schud het niet te hard! Je zal de Hatchimal geluidjes horen maken en door de gekleurde lampjes weet je wat je moet doen om het sneller uit te broeden. Je kunt ze hier kopen.


Gratis Sinterklaas Cadeautje?

Natuurlijk is Sinterklaas en Kerst inmiddels al duur genoeg en daarom kun je op deze website zo lang de voorraad strekt een GRATIS Sinterklaas cadeautje uitzoeken. Je betaalt alleen de verzendkosten en het kado zelf is gratis. Kijk zelf maar eens!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress Lightbox Plugin