Reviews Reviews Websites

Veiling van iBOOD Reststock

Spread the love
 
Leestijd: 2 minuten

Vandaag kunt u weer meebieden op restanten die iBOOD overhoudt uit eerder gedane dagaanbiedingen. De website JouwVeilingen.nl organiseert vandaag een veiling met startbedragen van slechts 1 euro.

Wie vandaag mee wilt bieden op de vele producten die geveild worden moet snel zijn. De eerste veilingen lopen vanavond om 20:00 al af en gaan weg naar de hoogste bieder van dat moment. Er wordt vooral electronica geveild maar ook meubels en andere huishoudelijke artikelen.

Herkomst van de producten

De artikelen die geveild worden zijn afkomstig uit eerdere aanbiedingen of zijn bijvoorbeeld aan de deur geweigerde zendingen van iBOOD klanten die retour zijn gekomen naar het iBOOD warehouse in Waalwijk. Door deze artikelen vervolgens te veilen waarborgt iBOOD de kwaliteit van de artikelen die via de reguliere weg worden verkocht als dagaanbiedingen.

Meebieden in de veiling kan door hier te klikken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress Lightbox Plugin