Drive in show bruiloft
Reviews Reviews Websites

Magic Weddings Bruiloft DJ

Spread the love
 

WELKOM – Waarschijnlijk zocht je op internet naar een DJ voor jullie aanstaande bruiloft? Goed nieuws, want dan ben je hier op de juiste plek aangekomen! Voor bruiloften en trouwerijen is het verstandig om een DJ / Drive-in Show in te huren met ervaring. De Drive-in Show van Magic Weddings heeft deze ervaring en hieronder lees je meer over dit bedrijf en hoe je er voor zorgt dat we binnenkort ook op jullie bruiloft staan!


Als je gaat trouwen is natuurlijk alleen het beste goed genoeg! Voor de muzikale begeleiding van jullie mooiste dag kun je het beste kiezen voor de populaire Bruiloft DJ en Drive-in Show van het bedrijf Magic Weddings Drive-in Shows.

Drive-in Show BruiloftWij zijn gespecialiseerd in bruiloft drive-in shows en weten als geen ander hoe we jullie als bruidspaar samen met jullie gasten een onvergetelijke avond kunnen bezorgen.

Op iedere gewenste trouwlocatie in Nederland en Belgie wordt door ons binnen 1,5 uur een complete Drive-in show voor opgezet. De prachtige witte DJ-Booth is sprookjesachtig verlicht met blauwe accenten en wordt ondersteund met een lichtshow zoals je die ook in de gemiddelde Club tegenkomt.

Denk je nou “Dat kost zeker wel wat centen…” dan heb je het goed mis. Wij rekenen een All-inclusive prijs waarbij we door heel Nederland en Belgie voor slechts €500.- onze meest complete Drive-in show neerzetten en prachtige show geven waar ALLES bij zit!

Bekijk onze Video – Druk op PLAY

Jullie gasten worden getrakteerd op een TOP-avond. Door de prachtige apparatuur waaronder de hoogglans witte DJ-Booth en bijbehorende zuilen met geavanceerde “Moving Heads” ontbreekt het qua muzikale begeleiding werkelijk aan niets. Voor die 500 euro is alles geregeld; het geluid, de lichtshow, op- en afbreken en natuurlijk de DJ.

Hebben we jullie ook enthousiast gemaakt? Wie weet hebben we nog plek om ook op jullie bruiloft te komen draaien! Via deze link naar onze chat kun je meer informatie aanvragen of natuurlijk gelijk jullie datum alvast vast zetten….. MEER INFORMATIE

Alles Tot in de Puntjes geregeld!

DJ hurenAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Meest Complete Drive-in Show - 9,7/10

€ 500,-

ALL-INCLUSIVE PRIJS

Huur Licht, Geluid en DJ (tot 800 man)

Complete Lichtshow met o.a LED en Laser

Effectenmachines zoals Rook & Eventueel Confetti Shooters

Uitgebreide voorbereiding en afstemming met bruidspaar

Professionele apparatuur van o.a Pioneer-DJ en Crown

Uistekende reviews van klanten 9,7/10 

⭐

⭐

⭐

⭐

⭐

AANRADER

Boekingen 2019 – Magic Weddings Show

Hieronder staan de reeds geboekte datums. Op deze datums zijn wij helaas NIET meer beschikbaar. Staat jullie trouwdatum hier nog niet bij dan zijn wij nog beschikbaar voor jullie bruiloft 😍! Neem snel contact met ons op zodat we jullie trouwdatum ook vast kunnen zetten!

03 Mei 2019 – Bruiloft April Kaas & Joep Pas
10 Mei 2019 – Bruiloft Wouter Vente & Elisah Resink
20 Juni 2019 – Bruiloft Maaike de Wit & Nico Theuns

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress Lightbox Plugin