Reviews Reviews Websites

iBOOD Opruiming November ’18

Spread the love
 
Leestijd: 2 minuten

ALPHEN A/D RIJN – De afgelopen maand zijn er weer prachtige aanbiedingen voorbij gekomen op iBOOD. Vele (tien-)duizenden bestellingen zijn er geplaatst door klanten van deze onverslaanbare online koopjesgigant!

Dit grote aantal bestellingen resulteert ook in een klein plukje reststock. Producten uit eerdere aanbiedingen waar er nog slechts een aantal stuks van over zijn of producten die onbestelbaar bleken door de postbezorging.

Een groot deel van deze producten komen uiteraard terecht in de iBOOD boxen en het resterende deel komt maandelijks terecht bij het bedrijf JouwVeilingen uit Alphen aan den Rijn. Iedere maand weer is dat ongeveer een trailer vol (28 a 30 pallets). Zodra deze producten aankomen in Alphen a/d Rijn worden ze stuk voor stuk bekeken en voorzien van een “Kwaliteits Label”. Dit betekent dat er gekeken wordt in welke kwaliteits- categorie het product valt. De defecte of te zwaar beschadigde artikelen worden vernietigd😬 en de overige artikelen worden voorzien van een label en in voorraad gezet in het magazijn van JouwVeilingen.

Zodra alles uitgebreid is bekeken begint JouwVeilingen met het dagelijks toevoegen van de producten. Door het hanteren van zeer scherpe OP=OP speciale Opruimingsprijzen zijn artikelen vaak al binnen een dag uitverkocht. Maar de oplettende koopjesjager zorgt dat hij of zij iedere dag even komt spieken of er iets bij zit… Ben jij benieuwd geworden naar wat er vandaag allemaal in de SALE staat? Kijk dan snel eens op hun website!

Artikelen in de stelling bij JouwVeilingen
Verzamelboxen actie 2018
Een impressie van artikelen uit de SALE
Multimedia restanten…..
Onderweg naar Docdata
Voorsortering bij iBOOD @Docdata

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress Lightbox Plugin