Reviews Reviews Electronica

RING Video Deurbel Adapter

Spread the love
 
Leestijd: 2 minuten

De RING2 Video deurbel is een absolute aanrader voor een ieder die met zijn tijd mee wilt gaan. Waar de traditionele deurbel steeds vaker uit het straatbeeld verdwijnt en de slimme videodeurbel steeds vaker opduikt.

Maar is het aansluiten en gebruiken van de RING videodeurbel nou echt zo eenvoudig als men doet beweren? Het antwoord hierop is JA! Het installeren is eigenlijk kinderlijk eenvoudig door het volgen van de duidelijke installatiestappen.

Voor mij is de RING2 Video-deurbel een een echte uitkomst. Vanwege mijn werk ben ik veel van huis en ’s avonds als ik dan thuis ben bestel ik veel online. Deze pakketten moeten natuurlijk bezorgd worden en daarom heb ik gekozen voor een “slimme” deurbel, in mijn geval de Ring2 (1080p).

Het enige vervelende aan deze deurbellen is het feit dat ik om de zoveel weken mijn accu moest opladen van de drukker. Dit was een ding wat ik vaak vergat en daardoor gebeurde het regelmatig dat juist op het moment dat ik de deurbel nodig had de accu bijna leeg was waardoor het gesprek werd beëindigd juist op het moment dat ik dit niet wilde.

De Oplossing? Videodeurbel Adapter!

De oplossing voor een lege accu van de videodeurbel is een voeding (of adapter). Het enige probleem waar ik tegen aan liep was het feit dat deze niet zo heel makkelijk te vinden zijn. Om de één of andere reden zijn adapters van 18 volt AC (Alternative Current / Wisselspanning) erg moeilijk te vinden. Ik kon deze wel bestellen via Chinese websites maar dit vertrouwde ik niet helemaal 😬.

Inmiddels heb ik naar volle tevredenheid mijn RING2 aangesloten met de adapter die ik bij wijze van toeval ineens spotte op BOL.com. Deze adapter was tot voor kort echt NERGENS te koop en het lijkt er daarom ook echt sterk op dat 18v AC adapters vrij zeldzaam zijn, ik kon ze in ieder geval op het moment dat ik hem nodig had nergens vinden.

Ik ben ERG tevreden over de set-up die ik nu heb en raadt iedereen aan de RING videodeurbel aan te sluiten op een adapter. Het scheelt je weer een stukje “kopzorgen” en het zorgt er voor dat je RING altijd klaar voor gebruik is en nooit met een lege accu staat!

Ring Video Deurbel Adapter

39.95
8.6

Kwaliteit

8.0/10

Gebruiksgemak

9.0/10

Prijs

8.5/10

Levertijd

8.5/10

Algemene Indruk

9.2/10

Voordelen

  • Nooit meer lege accu
  • Makkelijk te monteren
  • Genoeg bekabeling
  • Goede handleiding
  • Degelijk product

Nadelen

  • Kost tijd

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress Lightbox Plugin