Despicable Me 3 (Film) 2017

Een film voor kids waar volwassenen ook weer even kind kunnen zijn!

De nieuwe minion film (Despicable Me 3) is een nieuw hoofdstuk in de succesvolle minion reeks. Deze film die wederom geanimeerd is door Illumination Entertainment is qua animatie werkelijk fantastisch. In de onlangs verschenen trailers kun je al duidelijk merken en zien dat de nieuwe technieken met betrekking to “Real Live Animatie” door Illumination Entertainment rijkelijk worden toegepast. Uiteraard kijk je nog steeds wel naar een tekenfilm en dat is ook duidelijk te zien maar de details in de animaties zijn van top-niveau!

Het budget wat over het algemeen wordt uitgetrokken voor de Minion Films is circa $75 miljoen per film. In het geval van Despicable Me 3 is het budget naar verluid uiteindelijk gekomen op rond de $130 miljoen. De makers wilde wederom een hoogstaand stukje animatie afleveren aan het publiek en dat is ze zeker gelukt! Wist je trouwens dat Despicable Me 2 de best bezochte film van 2013 was?

Despicable Me 3 – Het verhaal

Despicable Me 3 gaat over de slechterik Balthazar Bratt, die in de trailer op een dansende jaren 70 stijl een diamant probeert te veroveren. Gru gaat hier een stokje voor proberen te steken en natuurlijk hebben de vorige hoofdpersonages van de Despicable Me films hier ook een belangrijke rol in.

Wat vind JIJ van Despicable Me 3?

Uiteraard is jouw mening belangrijk! Ben jij al naar de nieuwe minion film geweest? Laat hieronder jouw mening / review achter zodat je andere kunt vertellen over jouw ervaring!

Summary
Kijkt heerlijk weg en laat je de dagelijkse zorgen even vergeten. Geschikt voor kinderen maar zeker ook heerlijk om als volwassenen weer even kind te zijn en te lachen!
Good
  • Prachtige animaties
  • Goed en leuk verhaal
  • Geweldige humor
  • Goede stemmen (Engelse versie)
Bad
  • Lijkt beetje op verhaal DM2
8.5
Great
Verhaal - 9
Animatie - 8

Have your say!

2 0

1 Comment

  1. Profielfoto van Optimus Prime

    Geweldige film! Een aanrader!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Spring naar werkbalk