Nieuwe Pop-Up Store in Alphen aan den Rijn

Nieuwe Pop-Up Store in Alphen aan den Rijn

5176

In het centrum van Alphen aan den Rijn opent a.s Vrijdag 21 augustus een nieuwe winkel haar deuren. Het voormalige pand van Street One (red. Aarhof 40 tegenover de Halfords) is inmiddels omgetoverd tot een aantrekkelijke verkoopruimte nadat het meer dan 2 jaar leeg heeft gestaan. Het Alphense bedrijf JouwVeilingen BV zal daar haar eerste Pop-Up Store openen. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen 2 jaar gespecialiseerd in het opkopen van faillissementen en het begeleiden in de verkoop van producten van grote bekende merken bij een faillissement. 

Volgens de eigenaar van JouwVeilingen B.V is de komst van de winkel een aanwinst voor het Alphense centrum. Door de absolute bodemprijzen van de producten in de winkel is het scoren van een echt koopje dan ook weer echt mogelijk. Alle artikelen in de Pop-Up store komen uit recente faillissementen en worden in de winkel voor een vooraf door de curator vastgestelde executieprijs verkocht. In de regel komt het er op neer dat de curator de inkoopprijs door de helft deelt en dat dat de verkoopprijs in de winkel zal zijn.

Met een Goed Gevoel de Winkel Uit!

Winkelen in de Pop-Up Store van JouwVeilingen geeft je een fijn gevoel. Het effect van iets kopen en weten dat je daar de absolute bodemprijs voor hebt betaald geeft je een voldaan en tevreden gevoel.

Wekelijks nieuwe Aanvoer Producten

Omdat voor veel artikelen geldt OP=OP is het verloop van producten in de winkel daarom ook erg groot. Net zoals op de veilingwebsite van het bedrijf waar dagelijks producten worden geveild is het ook in de winkel zaak dat je er snel bij moet zijn. Vooraf is het niet bekend welke producten er binnen komen en daarom is het ook zeker aan te raden de winkel met enige regelmaat te bezoeken.

Ook benieuwd naar het aanbod en de producten? Je vindt de JouwVeilingen Pop-Up Store in de Aarhof 40 tegenover de Halfords. Natuurlijk kun je je ook inschrijven en meedoen aan 1 van de online veilingen die het bedrijf dagelijks organiseert: www.JouwVeilingen.nl

Schrijf jouw Beoordeling

Al langs geweest in de winkel? Was het de moeite waard? Laat het andere ook weten en schrijf een beoordeling over de JouwVeilingen Pop-Up Store in Alphen aan den Rijn.


Aarhof 40, Alphen aan den Rijn, Zuid Holland 2406BT, Netherlands
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 4 reviews
by Danielle van Aert on JouwVeilingen Pop-Up Store Alphen

Leuke winkel. Ruim assortiment. Scherpe prijzen. Mooie keukenmachine gekocht voor een top prijs. Beter als via de site nu. En geen verzendkosten uiteraard. Leuk personeel. Kom zeker vake langs ook al kom ik vanuit Brabant.

Leuke winkel met bodemprijzen. Voor ieder wat wils. Echt voor koopjesjagers:-)

by john van deenen on JouwVeilingen Pop-Up Store Alphen

Buiten het feit dat ik eindelijk een eerlijke en betrouwbare veilingsite heb gevonden die ook nakomt wat ze beloven, snel en correct, is het fantastische dat er d.m.v. een winkel je deze toch al zeer goedkope en merkproducten ook rechtstreeks kun bekijken en kopen. Ik zeg een betrouwbare aanwinst in Alphen.
Ik kan een ieder, ook al is dit niet goed voor mijn eigen biedingen, aanraden om hiervan gebruik te maken.
Een dikke 10

Ik heb het gelezen, en het lijkt me geweldig om er een keer te gaan kijken. Het is een geweldig idee om voor mensen met een kleine beurs zo,n winkel te openen. Hopelijk volgen er meer.